Prijslijst

Zorgverzekeraars en vergoeding

Contract zorgverzekeraar
Zorgaanbieders en zorgverzekeraars maken afspraken over de tarieven van zorgproducten en de kwaliteit van zorg. De DBC zorgproductfacturen gaan in principe direct naar uw zorgverzekeraar. De behandelingen kunnen worden vergoed vanuit de basisverzekering of vanuit de aanvullende verzekering.

Basisverzekering
Ceulen Huidkliniek dient de factuur van uw behandeling direct in bij uw zorgverzekeraar. Indien u bij Menzis of VGZ verzekerd bent, dan vragen we u om een formulier te ondertekenen zodat Menzis en VGZ de factuur die wij indienen, ook uitbetalen aan ons en niet aan u. Zo voorkomen we dat u zelf de factuur moet indienen. Voor u wel zo gemakkelijk!

Wat houdt het eigen risico in?
Per 1 januari 2016 is het verplichte eigen risico voor de zorgverzekering door de overheid vastgesteld op € 385 per jaar. In 2017 en 2018 is het vastgestelde bedrag voor het verplichte eigen risico ongewijzigd ten opzichte van 2016 en derhalve vastgesteld op € 385 per jaar.

Hoe worden de kosten van mijn behandeling afgehandeld?
Ceulen Huidkliniek handelt de facturen direct met uw zorgverzekering af. U ontvangt dan ook geen factuur van ons. De kosten van de behandeling worden met een verwijsbrief van uw huisarts altijd door uw zorgverzekering vergoed. Houd wel rekening met uw eigen risico.

Ik heb een factuur/rekening ontvangen.
Het is ook mogelijk dat u niet volgens de Nederlandse Zorgwet verzekerd bent. Dan ontvangt u direct de rekening. Deze kunt u zelf declareren bij uw zorgverzekeraar. Er bestaat wel een Europese regeling voor ingezetenen van de Europese Unie voor een zogenaamd EHIC pasje (CVZ Uzovicode 9990). Met dit pasje kunnen wij factureren aan AGIS Buitenlands Recht. AGIS betaalt uw nota dan aan de onze kliniek en zal de doorbelasting aan uw buitenlandse zorgverzekeraar verzorgen. Deze regeling geldt alleen als u uw EHIC pasje meeneemt bij uw bezoek aan Ceulen Huidkliniek.

Passantentarieven
Dit zijn vergoedingen die Ceulen Huidkliniek in rekening brengt voor patiënten die geen zorgverzekering hebben of waarmee Ceulen Huidkliniek geen overeenkomst heeft gesloten of voor patiënten die geen geldige verwijsbrief hebben ontvangen. Een overzicht van de passantentarieven vindt u hier:

  1. Passantentarieven 2018 
 
Prijslijsten zorg die vergoed wordt uit uw aanvullende verzekering
  1. Prijslijst huidtherapie (acnebehandeling, oedeembehandeling, ontharing gelaat)
 
 

zorgverzekeraars logo.jpg


Prijslijst cosmetische zorg

Prijslijsten medisch niet noodzakelijk / cosmetische zorg die niet valt onder de Zorgverzekeringswet  (geen vergoeding door zorgverzekeraar)

  1. Prijslijst cosmetische chirurgie / laser chirurgie (o.a. ooglidcorrectie, moedervlekken, littekens)
  2. Prijslijst huidverjonging met Botox en fillers, peeling en laser
  3. Prijslijst overmatig zweten (miraDry en Botox)
  4. Prijslijst ontharing (laser, ipl, elektrisch ontharen, waxing)
  5. Prijslijst vaatlaser, kalknagellaser, pigmentlaser
Maak nu een afspraak

Bel mij terug