Kleine chirurgie: Nazorg

Chirurgische behandeling achter de rug. En dan?

Onze nazorg is erop ingericht dat u onze kliniek verlaat met een tevreden gevoel, en, indien nodig, met veel vertrouwen naar ons terugkeert. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat bij Ceulen Huidkliniek voorop. Altijd. Vanaf het moment van binnenkomst tot het verlaten van onze kliniek. En vanaf het eerste telefoongesprek met onze telefoniste tot de laatste controle door onze dermatoloog.

Ontspannen naar huis

Na afloop van de ingreep begeleiden we u naar een van onze comfortabele herstelkamers. In een ontspannen sfeer kunt u onder het genot van een kop thee of koffie even bijkomen, waarna u uitgerust op huis aangaat. Wij raden u aan om zich na een chirurgische ingreep onder begeleiding te laten vervoeren.

Hervatten werkzaamheden

De plaatselijke verdoving is na 1 tot 2 uur uitgewerkt. U kunt lichte werkzaamheden vrijwel direct hervatten. Zwaar lichamelijk werk en sporten is de eerste week af te raden, omdat de wond open zou kunnen gaan. De behandelde plek kan de eerste tijd wat gevoelig en verdikt zijn. Een paracetamol is vaak al voldoende om eventuele pijn tegen te gaan.

Controle

Na een periode van 2 weken vindt er een controle plaats en verwijdert de arts de hechtingen. Mocht u tussentijds vragen hebben naar aanleiding van de behandeling, dan staan we u graag te woord.


Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

Bel mij terug