Huidkanker: Nazorg

Behandeld voor huidkanker. En dan?

Ceulen Huidkliniek biedt uitstekende begeleiding aan mensen met huidkanker. Persoonlijke aandacht voor de patiƫnt staat bij ons voorop. Altijd. Vanaf het moment van binnenkomst tot het verlaten van onze kliniek. En vanaf het eerste telefoongesprek met onze telefoniste tot de laatste controle door onze dermatoloog.

Na de behandeling

Na afloop van de behandeling van huidkanker of premaligne afwijkingen kunt u plaatsnemen in een van onze comfortabele herstelkamers. Hier kunt u tot rust komen en zal onze specialist u informeren over het vervolg van het traject. Het is afhankelijk van de behandeling of u na afloop zelfstandig naar huis kunt lopen, fietsen of autorijden.

Controle

Wanneer u bij ons bent behandeld voor huidkanker, volgt meestal gedurende enkele jaren verdere controle. Wij controleren dan uw hele lichaam, en dus niet alleen de behandelde plek. We bekijken uw littekengebied en beoordelen uw huid op eventuele nieuwe verdachte plekjes. Wanneer u behandeld bent voor een plaveiselcelcarcinoom of melanoom onderzoeken we ook uw regionale lymfeklieren. Dat zijn de lymfeklieren waar kankercellen als eerste langskomen.


Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

Bel mij terug