Face-Bar Esthetiek: Vaatlaser

Vaatlaser

Bloedvaatjes verwijderen met behulp van lasertechniek

Voor de verwijdering van cosmetisch bezwaarlijke bloedvaatjes (couperose, spiders, ouderdomsvaatkluwen) kunt u uw huid bij Ceulen Huidkliniek laten behandelen met het Harmony XL laser- en lichtplatform.  Ceulen Huidkliniek beschikt over de juiste apparatuur om zowel kleine vaatjes, grote oppervlakken en diffuse roodheid tegelijk te behandelen. Zo kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van couperose (uitgezette bloedvaatjes en diffuse roodheid in het gelaat), spiders (spinnekopvaatjes) en ouderdomsvaatkluwen. Voor de behandeling van uitwendige spataders maken we gebruik van een Nd:Yag laser. Inwendige spataders behandelen we met de VNUS techniek.


Maak nu een afspraak

Behandeling met een vaatlaser

Zichtbare vaatjes
Bij bepaalde huidziekten worden bloedvaatjes oppervlakkig in de huid beschadigd. De vaatjes zetten uit, worden extra zichtbaar en geven een verkleuring die niet meer wegtrekt. Ontsierend voor de huid, maar gelukkig eenvoudig te verwijderen.

Hoe werkt een vaatlaser?
De Harmony XL produceert hoog energetisch licht. Door de energie op de bloedvaatjes te projecteren worden rode bloedcellen en bloedvaatjes in de huid opgewarmd en vernietigd. Hierdoor verdwijnt het ongewenste bloedvaatje zonder dat het omringende weefsel wordt aangetast.

Behandeling
Een vaatlaserbehandeling duurt ongeveer 30 minuten en is vrijwel pijnloos. Afhankelijk van de ernst zijn er gemiddeld 1-3 behandelingen nodig om de vaatjes te verwijderen.

kersbloedvaatje op rug.pngspidernaevus op neusrug.png


Onze specialist voor Vaatlaser

  • Lieke_Hulsbosch-pasfoto.jpg
    Lieke Hulsbosch
    Huidtherapeut
Maak nu een afspraak

Bel mij terug