Face-Bar Esthetiek: Nazorg

Een laserbehandeling achter de rug. En dan?

Onze nazorg is erop ingericht dat u onze kliniek verlaat met een tevreden gevoel, en, indien nodig, met veel vertrouwen naar ons terugkeert. Persoonlijke aandacht voor de patiƫnt staat bij Ceulen Huidkliniek voorop. Altijd. Vanaf het moment van binnenkomst tot het verlaten van onze kliniek. En vanaf het eerste telefoongesprek met onze telefoniste tot de laatste controle door onze dermatoloog.

Ontspannen naar huis

Na afloop van de laserbehandeling mag u direct naar huis. Na een vaat-, ontharings- of schimmelnagelbehandeling kunt u zelfstandig naar huis lopen, fietsen of autorijden.

Bijverschijnselen

Vaatlasers, schimmelnagellasers en ontharingslasers laten de bovenste huidstructuren intact. Wel kan de behandelde huid na afloop wat gevoelig zijn en tekenen van roodheid, zwelling en branderigheid vertonen. Een gekoeld compres biedt in die gevallen verlichting.

Hervatten werkzaamheden

Na een laserbehandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden gewoon hervatten. Ook sporten levert in de meeste gevallen geen problemen op. Luistert u goed naar het advies van uw behandelend arts.

Controle

Voor laserbehandelingen is een controle-afspraak niet nodig. Wel kan het zijn dat we een nieuwe afspraak met u maken voor een vervolgbehandeling, afhankelijk van het type aandoening en het behandelingstraject. Mocht u na afloop van de behandeling vragen hebben, dan staan we u graag te woord.


Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

Bel mij terug