Face-Bar Esthetiek: Algemeen

Algemeen

Welkom bij Face-Bar

Welkom bij Face-Bar, een innovatief concept op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. 

Oprichter dermatoloog Dr. Roeland Ceulen heeft de visie dat de verzorging en verbetering van de huid maatwerk is. "Huidspecialisten, huidtherapeutes en cosmetisch dermatologen spannen zich gezamenlijk in om je huid te laten stralen. Om hierin te slagen zijn naast de beste professionals ook de meest moderne en geavanceerde apparatuur en de beste huidverzorgingsproducten bij elkaar gebracht. In september 2015 hebben we met de oprichting van Face-Bar deze combinatie precies voor elkaar weten te krijgen in ons pand aan de Stationsstraat te Helmond". 

Als de oprichter van Face-Bar streef ik er naar om aan alle details te denken zodat uw bezoek aan ons een gedenkwaardige wordt. Heel eerlijk gezegd is mijn doel om het beste beauty-instituut in Helmond en omgeving te zijn. Ik doe mijn uiterste best om dit elke dag weer waar te maken.


Maak nu een afspraak

Behandelingen bij Face-Bar

Facials 2.0

Ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen gegeven door de schoonheidsspecialiste. 

 

Ageless

"Ouder worden is leuk maar je hoeft er niet ouder uit te zien dan dat je je voelt"

Bij Face-Bar heeft u de keuze uit de meest moderne professionele anti-ageing behandelingen met het focus op elasticiteit, volume, huidskleur, fijne lijntjes en rimpels.  

Uniek bij Face-Bar is dat u als add-on een behandeling van de cosmetisch dermatoloog of huidtherapeut kunt krijgen. Deze superspecialisten zijn vrijwel altijd aanwezig bij Face-Bar, dus later terugkomen hoeft bijna nooit.

 

Definitief ontharen

Bij Face-Bar kunt u terecht voor definitieve ontharing. Laserontharing, ipl en elektrisch epileren verlossen u van overtollige of ongewenste haargroei. Bij Face-Bar heeft u de keuze uit waxing of definitieve ontharing met laser, IPL of elektrisch epileren. Laser ontharing wordt door de huidtherapeut gedaan. Epileren kan met pincet of wax bij de schoonheidsspecialiste. Definitieve ontharing bij Face-Bar is goedkoop en effectief.

 

Peeling

Trichloorazijnzuur peeling verbetert de grove huidstructuur, poriën, acnelittekens en zonschade effectief. Het doel van een TCA - Jessner peeling is de structuur van de huid te verbeteren, te verfijnen en de kleur van de huid egaler te maken. Er komt een nieuwe, frisse huid tevoorschijn. 

Fruitzuurpeeling is de oplossing tegen een grauwe huid en een milde acnehuid. 

Microskinpolish (MSP) biedt een effectieve behandeling om de huid in optimale conditie te brengen. De huid wordt gestimuleerd en geactiveerd om het huidverstevigende collageen aan te maken. Microskinpolish is een pijnloze effectieve manier om elke huidtype te egaliseren, verfrissen en verstevigen. In combinatie met het insluizen van hyaluronzuur wordt de vitaliteit en kwaliteit van uw huid hersteld. 

 

Flawless Skin Make-up

Uw schoonheid versterkt met een vleugje make-up

Of je er beter uit gaat zien wordt niet bepaald door de hoeveelheid make-up die je gebruikt, maar wel door met de juiste techniek de juiste producten en kleuren te gebruiken. Laat je opmaken en ontdek wat een vleugje make-up doet met je uitstraling.


Rimpelbehandeling met Botox

Face-Bar werkt met rimpelontspanners die in bepaalde gelaatsspieren wordt ingespoten. Hierdoor vervagen de uitdrukkingsrimpels. Het resultaat is een ontspannen gelaat met minder of geen rimpels op de ingespoten plaatsen. 

De cosmetisch dermatologen werken alleen met erkende merken zoals Botox, Dysport en Bocouture. Correct ingespoten geeft de rimpelsontspanner een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van uw normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de overige gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Eén spuit Botox volstaat voor één spiergroep. Dit noemen we 1 zone. Eén zone is bijvoorbeeld de frons, de voorhoofdsrimpels of de kraaienpootjes. 

De basis van de toxine (BTX), namelijk de bacterie, werd ontdekt als "Clostridium Botulinum", en wordt sinds tientallen jaren gebruikt voor zowel therapeutische als voor cosmetische indicaties. Bekende toepassingen zijn als spierontspanner bij spasme en als antirimpel toepassing. Ruim 30 jaar wordt Botox gebruikt als veilige en succesvolle techniek om migraine en hoofdpijn veroorzaakt door spierkrampen te verhelpen.

 

Fillers


Een vol gelaat krijgt meteen een gezonde, frisse uitstraling.

Ouder worden betekent een tragere aanmaak en het "invallen" van het gelaat. Zo ontstaan holle wangen, dunnere lippen, diepe groeven, fijne rimpels en over het algemeen een dunnere huid.

Extra volume door de inspuiting van tijdelijke fillers met hyaluronzuur (Stylage, Belotero, Juvederm)  of calciumhydroxylapatiet (Radiesse) in de huid en het onderhuids vet zorgen voor een voller en strak gelaat.

Tijdelijke fillers zijn beter en natuurlijker dan een facelift door de plastisch chirurg. Daarom wordt het ook de liquid facelift of vloeibare facelift genoemd. Deze holten, rimpels en groeven kunnen op een zachte manier opgevuld worden met injecties afgestemd op uw gelaat en huidtype.

 

Ooglidcorrectie

Heeft u last van overhangende oogleden, afhangende wenkbrauwen, wallen of rimpelvorming rond de ogen? Dan kan een ooglidcorrectie voor u een passende oplossing zijn. Deze relatief kleine ingreep kan zorgen voor een groot resultaat. Via een klein sneetje in de huid verwijderen we overtollige huid, een stukje spier en soms een overschot vetweefsel. Door het vet op de juiste plekken te verwijderen valt de druk die van binnenuit op uw huid staat weg. Na een ooglidcorrectie ziet u er jonger, frisser en minder vermoeid uit.


Onze specialist voor Face-Bar Esthetiek

  • Judith_Vermazeren-pasfoto.jpg
    Drs. Judith Vermazeren - Van Roij
    Dermatoloog
Maak nu een afspraak

Bel mij terug