Ceulen Huidtherapie: Skintags

Een skin tag is een goedaardig huidgezwelletje.

Steelwratjes

Steelwratjes worden ook wel fibromen genoemd. Het zijn als het ware kleine huidflapjes die met een soort steeltje aan de huid vastzitten. Ze komen met name voor in de liezen, de hals, de oksels en bij vrouwen ook onder de borsten.

Verruca Seborrhoica

Verruca Seborrhoica (ouderdomswrat) is een van de meest voorkomende vorm van goedaardige gezwellen op de huid bij oudere volwassenen. Een verruca seborrhoica verschijnt meestal als een bruin, zwart of bleek wratachtige plek op het gezicht, borst, schouders of rug. Verruca seborrhoica heeft een wasachtige, schilferige, licht verhoogde uitstraling. Soms komt het alleen voor, maar meerdere gezwellen komen zijn gebruikelijk. Verruca Seborrhoica is niet kwaadaardig, maar kan er uitzien als huidkanker. Verruca seborrhoica is normaal gesproken pijnloos en vereist geen behandeling. U kunt echter beslissen om deze te laten verwijderen wanneer deze geïrriteerd wordt door kleding of om cosmetische redenen.

Verwijderen van skintags

Om diverse redenen besluiten mensen skintags te verwijderen. Bij Ceulen Huidkliniek kunt u terecht voor een betrouwbaar consult, heldere voorlichting en professionele behandelingen. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden om skintags te verwijderen zoals coagulatie en curretage. De beste behandelmogelijkheid zal tijdens het consult met u besproken worden. 


Maak nu een afspraak


Onze specialisten voor Skintags

  • Judith_Vermazeren-pasfoto.jpg
    Drs. Judith Vermazeren - Van Roij
    Dermatoloog
  • Lieke_Hulsbosch-pasfoto.jpg
    Lieke Hulsbosch
    Huidtherapeut
Maak nu een afspraak

Bel mij terug