Ceulen Huidtherapie: Nazorg

Behandeld voor een huidaandoening. En dan?

Onze nazorg is erop ingericht dat u onze kliniek verlaat met een tevreden gevoel, en, indien nodig, met veel vertrouwen naar ons terugkeert. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat bij Ceulen Huidkliniek voorop. Altijd. Vanaf het moment van binnenkomst tot het verlaten van onze kliniek. En vanaf het eerste telefoongesprek met onze telefoniste tot de laatste controle door onze dermatoloog.

Ontspannen naar huis

Na afloop van de ingreep begeleiden we u naar een van onze herstelkamers. In een ontspannen sfeer kunt u onder het genot van een kop thee of koffie tot rust komen, waarna u uitgerust op huis aangaat. Het is afhankelijk van de behandeling of u na de ingreep zelfstandig naar huis kunt lopen, fietsen of autorijden. In sommige gevallen adviseren wij om u onder begeleiding te laten vervoeren. Daarover wordt u van tevoren geïnformeerd. De meeste mensen kunnen hun dagelijkse werkzaamheden direct na de behandeling hervatten.

Herstel van de huid

Om ervoor te zorgen dat de huid te rust komt, kunt u beter geen cosmetica gebruiken. Voor de meeste behandelingen adviseren wij u de huid goed te reinigen. Wij informeren u graag over goede reinigingsmethoden. Mocht u klachten ondervinden als jeuk, uitslag, rillerigheid of een drukkende pijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Controle

Voor de meeste behandelingen geldt dat u na 2 weken terugkomt voor een controle. Afhankelijk van de ernst van de aandoeiningen rosacea en acne is een herhaling van de behandeling aan te raden. Hierover maken we met u duidelijke afspraken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van de behandeling, dan staan we u graag te woord.


Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

Bel mij terug