Ons concept

Ons concept

Professionele, betrouwbare én betaalbare dermatologische zorg

Bij Ceulen Huidkliniek kunt u terecht voor de behandeling van spataders, aambeien, huidkanker, moedervlekken en alledaagse huidproblemen. Daarnaast verrichten wij kleine chirurgische ingrepen, laserbehandelingen en cosmetische zorg. Ook kunt u bij ons terecht voor huidtherapie. Huisartsen uit de regio kunnen hun kleine chirurgische ingrepen uitbesteden aan ons ervaren behandelteam. 


Professioneel en betrouwbaar

Omdat Ceulen Huidkliniek uitsluitend werkt met gekwalificeerde dermatologen en huidtherapeuten, bent u verzekerd van professionele en betrouwbare zorg. In onze kliniek maken we gebruik van de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur. Zo kunnen we u goed van dienst zijn. 


Kwaliteit en veiligheid

Ceulen Huidkliniek is een wettelijk erkende zorginstelling. Dat betekent dat Ceulen Huidkliniek aan alle voorwaarden voldoet om medisch specialistische zorg te verlenen. Ons team bestaat uit gekwalificeerde artsen en huidtherapeuten met jarenlange ervaring. Wij staan garant voor een optimale behandeling in een vriendelijke en persoonlijke omgeving.


Gunstige tarieven

De efficiënte behandeltrajecten bij Ceulen Huidkliniek zorgen voor minder schakels in de zorgketen. Dat bespaart kosten. Dit ziet u terug in onze tarieven.


Vlotte afhandeling

Door onze flexibiliteit zult u geen last hebben van lange wachtlijsten of onmogelijke behandeltijdstippen. U kunt bij ons terecht wanneer het ú uitkomt.


Comfortabele en ontspannen sfeer

Wij beschikken over een sfeervolle wachtkamer, professionele behandelkamers en een afgezonderde herstelkamer, alle voorzien van de modernste faciliteiten.


Vergoeding met doorverwijzing

Wordt u door uw huisarts naar ons doorverwezen?  Dan worden de kosten vrijwel in alle gevallen volledig vergoed. Lees hier hoe het precies werkt. 

 


Betaalbare zorg zonder doorverwijzing

Ook als u niet (aanvullend) bent verzekerd, kunt u tegen een gunstig tarief bij ons behandeld worden. Voor dermatologische consulten of kleine behandelingen die u zelf betaalt is geen verwijzing nodig van uw huisarts.


Direct een afspraak bij de huidtherapeut

Voor huidproblemen of voor vragen of klachten over uw huid kunt u direct terecht bij onze huidtherapeut voor deskundig advies, ook als u niet eerst bij uw huisarts bent geweest.


Goede bereikbaarheid

Ceulen Huidkliniek is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de parkeergarage grenzend aan de achterzijde van de kliniek is er volop gratis parkeergelegenheid. 

 

zorgverzekeraars logo.jpg