FAQ

Veelgestelde vragen

Als gevolg van acne in mijn jeugd heb ik nu veel littekens in mijn gezicht. Kan ik hiervoor behandeld worden bij Ceulen Huidkliniek ?


Ja, dit is mogelijk. Er bestaan verschillende manieren om littekens als gevolg van acne te behandelen afhankelijk van de ernst van de klachten. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw huidtype en de ernst van de littekenvorming. Vervolgens bespreken wij met u welk type behandeling het meest geschikt is voor uw huid, de te verwachten resultaten, de mogelijke risico's en de nazorg. Bij Ceulen Huidkliniek werken uitsluitend gekwalificeerde dermatologen en huidtherapeuten die zich inzetten voor het beste resultaat.

Waar kan ik mijn ervaringen over Ceulen Huidkliniek delen?


Wilt u uw ervaring met Ceulen Huidkliniek delen met anderen? Dat kan! Laat uw waardering achter op Zorgkaartnederland , Independer of de Facebookpagina. U helpt ons daarmee onze zorg te verbeteren.

Wat is het verschil tussen een huidtherapeute en een schoonheidsspecialiste?


Het grootste verschil ligt bij het doel van de behandeling.

De huidtherapeute behandelt de huid met een probleem, denk hierbij aan overbeharing, acne, littekens, oedeem en pigmentvlekken. Het doel van de huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen. Een schoonheidsspecialiste verzorgt de gezonde huid en zorgt voor een stukje welzijn door ontspanning en verzorging te bieden. 

In onze kliniek behandelen onze huidtherapeuten een breed scala aan huidproblemen met behulp van de nieuwste technieken. Zorgverzekering

Kan ik als patiënt met iedere zorgverzekeraar terecht bij Ceulen Huidkliniek?

Ja, Ceulen Huidkliniek werkt met alle zorgverzekeraars samen. Daardoor kunnen wij u garanderen dat u de maximale vergoeding krijgt indien er sprake is van verzekerde zorg.


Maak nu een afspraak

Bel mij terug